Er is altijd wat te doen bij Pannenkoekenhuis de Zon in Wehl. Voor de meest actuele activiteitenkalender; vind onze Facebook pagina leuk en u bent als eerste op de hoogte van alle activiteiten bij Pannenkoekenhuis de Zon.

Noteer alvast in uw agenda:

 

1 & 2 april Paasbrunch

 

13 mei Moederdagbrunch

 

27 Oktober 2017 spooktocht Wehl

Dit kan best wel eng gaan worden, dan wel niet ontzettende spannend. In samenwerking met het schminkkasteel en Funsport achterhoek zullen er o.a professionele figuren geschminkt en verkleed worden. Op een uitgezette route dwaal je in het donker door een land waar je nog lang aan herinnerd zult worden. Ze komen uit de grond of vallen uit de bomen er kan van alles gebeuren. Start is bij het pannenkoekenhuis. De wandeltocht zal door het bos gelopen worden. Kom verkleed of in je dagelijkse kleding, maar denk aan goede (wandel)schoenen. Prijs voor de spooktocht is in de voorverkoop €8,50 tot vrijdag 27 okt. op de dag zelf alleen aan de kassa bij De Zon €11,50 (incl. koffie/thee en vaantje ter herinnering van de volbrachte tocht).

voorverkoop adressen:

Pannenkoekenhuis de Zon, Weemstraat 5 Wehl
Supermarkt Plus Bruil Stationsstraat 14 Wehl
Het Pannenkoekenhuis is deze avond/nacht speciaal geopend tot middennacht. Om na afloop nog bij te komen van de tocht onder het genoten van een pannenkoek.

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer 0314-700515 of mail info@pannenkoekenhuisdezon.nl