Even geen tijd om uit eten te gaan, bij ons kunt u ook pannenkoeken afhalen. U alle pannenkoeken welke op de menukaart staan bestellen. Uw pannenkoeken wordt op een aluminum bord en verpakt in een pannenkoek-doos afhaal klaar gemaakt, zo blijft de pannenkoek prima warm. Los krijgt u er gratis een kuipje met poedersuiker en onze appel-schenkstroop bij.

Thuis kunt u desgewenst de pannenkoek ook nog extra verwarmen in de oven, 5 minuutjes in een voorverwarmde oven op 150 graden.

Losse salades kunnen als bijlage mee besteld worden, kijk hiervoor op onze menukaart onder het kopje voorgerechten.

 

Ook voor de lunch kunt u diverse rijkelijk belegde (stok)broodjes afhalen.

Bezorgen,
Wilt u de lunch en/of pannenkoek bestelling liever bezorgd hebben? Dat kan van woensdag t/m vrijdag vòòr 11.30 uur besteld is voor 12.30 uur bezorgd (Alles binnen een straal van 5 km). Bij een bestelling groter dan 30,00 euro bezorgen wij deze gratis, anders rekenen wij 4,95 bezorgkosten. .

 

Bel en bestel op 0314-700515  afhalen kan op alle dagen tijdens de openingstijden, alleen op zondag graag voor 17:00 uw bestelling doorgeven tussen 17.00-19:00 uur is het ivm de drukte in het restaurant helaas niet mogelijk om af te halen.

Pizza boxes