Even geen tijd om uit eten te gaan, bij ons kunt u ook pannenkoeken afhalen. Met uitzondering van de categorie specials (zonnige pannenkoeken) kunt u alle pannenkoeken welke op de menukaart staan bestellen. Uw pannenkoeken wordt op een aluminum bord en verpakt in een pannenkoek-doos afhaal klaar gemaakt, zo blijft de pannenkoek prima warm. Los krijgt u er gratis een kuipje met poedersuiker en onze appel-schenkstroop bij.

Thuis kunt u desgewenst de pannenkoek ook nog extra verwarmen in de oven, 5 minuutjes in een voorverwarmde oven op 150 graden.

Losse salades kunnen als bijlage mee besteld worden, kijk hiervoor op onze menukaart onder het kopje voorgerechten.

Ook voor de lunch kunt u diverse rijkelijk belegde (stok)broodjes afhalen.

Bezorgen,
Wilt u de lunch en/of pannenkoek bestelling liever bezorgd hebben? Dat kan van woensdag t/m vrijdag vòòr 11.30 uur besteld is voor 12.30 uur bezorgd (Alles binnen een straal van 10 km). Bij een bestelling groter dan 30,00 euro bezorgen wij deze gratis, anders rekenen wij 4,95 bezorgkosten. .

 

Bel en bestel op 0314-700515  afhalen kan op alle dagen tijdens de openingstijden, alleen op zondag graag voor 17:00 uw bestelling doorgeven tussen 17.00-19:00 uur is het ivm de drukte in het restaurant helaas niet mogelijk om af te halen.

Pizza boxes