Allergieën / Diëten


Heeft u een allergie of gluten-intolerantie, meld het ons vooraf bij het uitreiken van de menukaart!


Mocht u of een van u gasten een allergie hebben of een dieet volgen dan bespreken wij dit graag vooraf, bij voorkeur bij het uitreiken van de menukaart. Op deze manier kunnen wij de nodige voorbereidingen treffen en kunt u daarna rustig genieten van pannenkoeken afgestemd op uw allergie en/of dieet. Voor Glutenvrije-pannenkoeken hebben wij een aparte menukaart.


Glutenvrije pannenkoeken:

Wij maken van het merk Koopmans het glutenvrij beslag. Tevens hebben wij hiervoor een speciale pan die wij alléén gebruiken voor het bereiden van glutenvrije pannenkoeken. Voor de ingrediënten pakken we nieuwe verpakkingen. Uiteraard wassen wij nog een keertje extra onze handen.


Koemelk-,lactose-vrije pannenkoeken:

Hiervoor bereiden wij het beslag zonder koemelk maar met mineraal water en bakken hem in olie.


Ei vrije pannenkoeken:

Wij voegen aan het beslag geen eieren toe en wassen de pan een keertje goed af, om zo alle evt. sporen ook weg te halen.


Bij alle allergie en/of dieet pannenkoeken moet u rekening houden met een langere bereidingstijd. Het is best tijdrovend om goede glutenvrije pannenkoeken te bakken, daarom vragen wij om extra geduld. Heeft u géén gluten-intolerantie (coeliakie) maar is het uw eetgewoonte dan is dat natuurlijk prima maar dan hoeven wij minder strikte te zijn en zouden wij dit vooraf duidelijk willen weten.

Share by: