Heb jij zin om met Halloween te griezelen? Kom dan zaterdag 28 oktober 2017 vanaf 19.00 uur naar Pannenkoekenhuis de Zon en loop de geweldig spannende spooktocht! Durven jij en je vrienden dit aan? De tocht zal gelopen worden in het bos, een zaklamp en/of telefoon nemen we natuurlijk niet mee. Wij werken samen met het Schminkkasteel dit zijn echte professionele grimeurs. Divers toneel en effecten zullen het allemaal nog spannende maken. Wij geven een leeftijd indicatie vanaf 14 jaar. De wandeltocht zal ongeveer 45/60 minuten duren (excl. het vervoer van en naar de nu nog geheime locatie)

Spooktocht Wehl 2017

Verkoop van de deelname bandjes gaat per aanvangstijd/starttijd. Vol is vol en wordt via facebook.com/spooktochtwehl bekend gemaakt.

Witte bandje start tussen 19.00 en 19.45
Blauwe bandje start tussen 20.00 en 20.45
Gele bandjes start tussen 21.00 en 21.45

Indien er iemand te laat aanwezig is en de starttijd van de volgende groep is reeds gestart zal er gewacht moeten worden tot dat de gehele groep van de andere kleur vertrokken is. Er vertrekt om de 8 minuten een groep van maximaal 8/10 deelnemers.

Er wordt geen geld terug gegeven na verkoop van de bandjes. Bij annuleren van het event i.v.m. bijvoorbeeld slecht weersvoorspellingen etc. wordt er gezocht naar een andere datum.

Prijs van de voorverkoop deelname bewijzen kan tot vrijdag 27 oktober (einde winkelsluitingstijd) prijs n.n.b.  (incl. wandeltocht, kop soep en koffie/thee) op zaterdag 28 oktober zijn er alleen nog deelname bandjes te koop (mits niet uitverkocht) bij Pannenkoekenhuis de Zon voor prijs n.n.b. Het kan voorkomen dat een tijdvak wel uitverkocht is maar dat er op andere tijden nog wel plek is.

Voorverkoop adressen;
Pannenkoekenhuis de Zon Weemstraat 5 Wehl
Supermarkt Plus Bruil Stationsstraat 14 Wehl

Voor alle live updates vind de Facebook pagina leuk en volg ons: facebook.com/spooktochtwehl

*) incl. kop soep, koffie/thee, herinnering ‘s vaantje achteraf.

Klik hier voor de algemene-huisregels-spooktocht met het aankopen van een deelname bewijs gaat u akkoord met deze voorwaarde.