Heb jij zin om met Halloween te griezelen? Kom dan zaterdag 2 november 2019 vanaf 20.00 uur naar Pannenkoekenhuis de Zon en loop de geweldig spannende spooktocht! Durven jij en je vrienden dit aan? De tocht zal gelopen worden in het bos, een zaklamp en/of telefoon nemen we natuurlijk niet mee. Divers toneel en effecten zullen het allemaal nog spannende maken. Deelname aan de spooktocht Wehl is vanaf 14 jaar. De wandeltocht zal ongeveer 45/60 minuten duren.

Spooktocht Wehl 2019

Verkoop van de deelname bandjes gaat per aanvangstijd/starttijd. Vol is vol en wordt via facebook.com/spooktochtwehl bekend gemaakt.

Blauwe bandje start tussen 20.00 en 20.45
Gele bandje start tussen 21.00 en 21.45
Groene bandjes start tussen 22.00 en 22.45

Indien er iemand te laat aanwezig is en de starttijd van de volgende groep is reeds gestart zal er gewacht moeten worden tot dat de gehele groep van de andere kleur vertrokken is. Er vertrekt om de 8 minuten een groep van maximaal 8/10 deelnemers.

Er wordt geen geld terug gegeven na verkoop van de bandjes. Bij annuleren van het event i.v.m. bijvoorbeeld slecht weersvoorspellingen etc. wordt er gezocht naar een andere datum.

Prijs van de voorverkoop deelname bewijzen kan tot vrijdag voorafgaande (einde winkelsluitingstijd) €8,50. Op zaterdag 2 november zijn er alleen nog deelname bandjes te koop (mits niet uitverkocht) bij Pannenkoekenhuis de Zon voor €11,50. Het kan voorkomen dat een tijdvak wel uitverkocht is maar dat er op andere tijden nog wel plek is.

Voorverkoop adressen;
Pannenkoekenhuis de Zon Weemstraat 5 Wehl
Supermarkt Plus Bruil Stationsstraat 14 Wehl

Voor alle live updates vind de Facebook pagina leuk en volg ons: facebook.com/spooktochtwehl

Klik hier voor de algemene-huisregels-spooktocht met het aankopen van een deelname bewijs gaat u akkoord met deze voorwaarde.