5 jaar jubileum !!

Al 5 jaar heerlijke pannenkoeken van lokale ingrediënten

Op zaterdag 1 februari 2014 openende wij voor het eerst onze deur aan de Weemstraat 5 in Wehl. Dat was 5 jaar geleden! Wat is de tijd snel gegaan. Vele gasten hebben ons ondertussen gevonden en nog dagelijks mogen wij nieuwe gezichten verwelkomen.

Wij zijn met name trots op het feit wij, nog steeds, ons verhaal kunnen en mogen vertellen. De bewuste keuze om voor lokale producten als ingrediënten voor de pannenkoeken te kiezen, is nog steeds ons motto. Wij waren zo’n beetje de eerste in de regio die dit deden. Die lokale samenwerking is ook voor onze gasten steeds vaker een bewuste keuze. Doordat wij zelf met de boer/producent in gesprek gaan,  geeft dit niet alleen een heel ander inzicht in het boerenleven anno 2019 maar kunnen wij onze gasten ook vertellen waar en hoe het gerecht op bord tot stand is gekomen. Zeg maar van bron tot bord!

Pannenkoeken, lunch en bistrogerechten

Sinds enkele maanden serveren wij bij de Zon, naast de authentieke in de pan gebakken pannenkoeken, ook heerlijke bistrogerechten. Zoals het runderstoofpotje met Walters Amberbier van de Stadsbrouwerij Doetinchem. Woensdag t/m zondag kan er vanaf 12.00 uur ook geluncht worden. Diverse uitsmijters, belegde broodjes en natuurlijk de pannenkoeken staan op het menu. Ook voor een goede kop koffie, warme chocomel al dan niet met appelgebak en slagroom bent u welkom. Per fiets of auto, het restaurant is prima bereikbaar. De Zon zit vlakbij de snelweg, u kunt gratis voor de deur parkeren. In de zomer maanden heeft u vanaf het grote terras ook goed zicht op de speeltuin, waar zelfs medio maart diverse nieuwe speeltoestellen geplaats gaan worden. 

Familie- of bedrijfsfeest en/of brunch

Ook voor diverse feestjes zoals verjaardagen, huwelijksfeesten & bedrijfsuitjes kunt u bij Pannenkoekenhuis de Zon uitstekend terecht. En wat dacht u van een heerlijke, uitgebreide brunch? Met grote vloerbroden, croissants, mini broodjes, kaiserbroodjes etc., verschillende vleeswaren, kazen en zoet beleg, diverse soorten klein gebak, diverse warme gerechten o.a. huisgemaakte soepen, quiche, pasteitjes etc. Kortom Pannenkoekenhuis de Zon is uw bezoek meer dan de moeite waard. Het team van Pannenkoekenhuis de Zon heten u van harte welkom.