Nieuw online bestellen

Plaats uw bestelling online. Klik hier voor de Webshop/online bestellen

 

Met nog een extra leuke actie! Want bij elke kinderpannenkoek ontvangt u een pluche knuffel, spaar ze alle 4!

Na dat u besteld heeft kunt u de pannenkoeken afhalen in de pannenkoeken-drive-inn. Houdt u er a.u.b. rekening mee dat het afhalen in de drive-inn eenrichtingsverkeer is. Het afhalen gebeurd via de rechterkant kan van de auto (passagierskant). Dit om de 1,5 mtr afstand tot elkaar te kunnen waarborgen. Meld u altijd eerst bij het loket (tent) dan weten wij dat u er bent en komen daarna de bestelling bij de auto brengen, indien uw bestelling nog niet helemaal klaar zou zijn. Bij elke pannenkoek ontvangt u desgewenst schenkstroop en poedersuiker.

Vanwege het Corona virus en de maatregelen hieromheen vragen wij om uw flexibiliteit en begrip, mocht het toch iets langer duren. Tevens hanteren wij strikte regels. Onze koks staan alleen in de keuken. Bedieningsmedewerkers alleen bij de uitgifte. Iedereen let (net zoals altijd) op de HACCP regels en verscherpte regels vanuit de rijksoverheid. Wij daarom handschoenen welke vaak gedesinfecteerd worden. Wij vermijden 1 op 1 handcontact.

 

Tip!
Thuis kunt u desgewenst de pannenkoek ook nog extra verwarmen in de oven, 5 minuutjes in een voorverwarmde oven op 150 graden.