Weemstraat 5
7031 GE Wehl
T 0314 700515
info@pannenkoekenhuisdezon.nl

Rijksweg A18 afrit 2 (richting Wehl) aan de doorgaande weg (de Weemstraat) richting Doetinchem.

 

Een tafel reserveren kan via ons e-mail adres: bediening@pannenkoekenhuisdezon.nl Uw reservering is pas definitief na bevestiging daarvan. Check uw spambox het kan voorkomen dat ons antwoord hier terug te vinden is, u ontvangt altijd een bericht terug! Vermeld a.u.b. wel uw telefoonnummer. Indien het een reservering met totaal meer dan 8 gasten dan vragen wij u om ons even te bellen 0314-700515 (voorkeur tussen 12.00-16.00 uur)

Wij reserveren géén tafels op het terras. Bij binnenkomst kunt u natuurlijk wel informeren of er plaats op het terras is (wij beschikken over ruim 90 stoelen op het terras en 5 ruime picknickbanken op het gras). Pannenkoekenhuis de Zon is en blijft een drukke zaak, in enkele gevallen kan het daarom voorkomen dat u gevraagd wordt om even geduld voordat u aan tafel kunt.

 

Binnen in het restaurant; wij hebben de luxe over veel ruimte te beschikken en kunnen tafels ruim neerzetten.
Terras achterzijde; wij hebben hiervan ruim 70 vierkante meter overdekt en verwarmd, dus ook bij regenachtig weer hebben wij buiten plek
Tuin terras; Wij hebben een grote tuin incl. diverse speeltoestellen hier hebben wij picknick banken geplaatst (unieke plekjes)

Bij een reservering of indien u bij ons in het restaurant, terras of tuin aanwezig bent heeft u ingestemd met onze algemene voorwaarde.

Wij wensen u alvast een smakelijke pannenkoek of bistro-gerecht en een gezellig verblijf bij ons.

 

Voor een vrijblijvende offerte voor uw familie, buurt en/of bedrijfsfeest nodigen wij u graag uit om samen eerst een kop koffie of thee te drinken, bij voorkeur doen wij dit op afspraak.

Voor een koffietafel na de uitvaart staan wij de gehele week (m.u.v. de Zondag) voor u klaar.

op alle reserveringen zijn onze algemene voorwaarde van toepassing.

 

In verband met hygiëne regels verzoeken wij u vriendelijk om uw hondjes thuis te laten. Wij begrijpen dat dit soms lastig kan zijn echter is de ervaring dat honden het zelf ook niet prettig vinden. Wilt u toch uw hond meenemen dan graag in goed overleg!