Weemstraat 5
7031 GE Wehl
T 0314 700515
info@pannenkoekenhuisdezon.nl

Rijksweg A18 afrit 2 (richting Wehl) aan de doorgaande weg (de Weemstraat) richting Doetinchem.

 

Een tafel reserveren kan via ons e-mail adres: bediening@pannenkoekenhuisdezon.nl of u kunt ons een WhatsApp bericht sturen. In beide gevallen is uw reservering pas definitief na bevestiging daarvan.

Wij zitten met een dilemma omtrent de corona-maatregelen welke ons opgelegd worden door de rijksoverheid/RIVM. Het is totaal niet zo dat wij dubbele shifts draaien om andere redenen dan dat wij zaken anders moeten inrichten als voorheen. Wij hebben 4 tijdsvakken (A, B, C en D) gemaakt met 15 minuten ruimte om gasten de gelegenheid de tafel vrij te maken, wij deze dan kunnen reinigen om vervolgens andere gasten te kunnen ontvangen. Om zo te voorkomen dat er toch meerdere gasten op het zelfde moment (dus niet meer dan 30 gasten) tegelijkertijd bij ons binnen (of op het terras zijn).

Wij beschikken over genoeg ruimte met meer dan 1,5 mtr tussen de tafels. Wij hebben een krachtig mechanisch afzuigsysteem in het restaurantplafon, welke vers lucht van buiten af aantrekt. Tevens kunnen wij van 3 ruimte’s gebruik maken.

Binnen in het restaurant; wij hebben de luxe over veel ruimte te beschikken en kunnen tafels ruimer opzetten dan 1,5 mtr.
Terras achterzijde; wij hebben hiervan ruim 70 vierkante meter overdekt, dus ook bij regenachtig weer hebben wij buiten plek
Tuin terras; Wij hebben een grote tuin incl. diverse speeltoestellen hier hebben wij picknick banken geplaatst (unieke plekjes)

Reserverings tijdsvakken:
A. 
12.00 tot 13.45 uur
B. 14.00 tot 15.45 uur
C. 16.00 tot 17.45 uur
D. 18.00 tot 20.00 uur

De ervaring leerde ons dat de nu gekozen tijdvak altijd al ruim voldoende is geweest, het enige verschil nu is de aanvangstijden!

 

Bij een reservering of indien u bij ons in het restaurant, terras of tuin aanwezig bent heeft u ingestemd met onze algemene voorwaarde.

 

Wij reserveren geen tafels op het terras. Bij binnenkomst kunt u natuurlijk wel informeren of er plaats op het terras is (wij beschikken over ruim 90 stoelen op het terras). Pannenkoekenhuis de Zon is en blijft een drukke zaak, in enkele gevallen kan het daarom voorkomen dat u even aan de bar op uw tafel moet wachten. Let op het kan voorkomen dat uw bevestiging van de reservering in uw spambox terecht komt.

Wij wensen u alvast een smakelijke pannenkoek of bistro-gerecht en een gezellig verblijf bij ons.

Voor een vrijblijvende offerte voor uw familie, buurt en/of bedrijfsfeest nodigen wij u graag uit om samen eerst een kop koffie of thee te drinken, bij voorkeur doen wij dit op afspraak.

Voor een koffietafel na de uitvaart staan wij de gehele week (m.u.v. de Zondag) voor u klaar.

op alle reserveringen zijn onze algemene voorwaarde van toepassing.