Drive-inn voor afhalen

Pannenkoekenhuis de Zon wordt (tijdelijk) een drive-inn voor het afhalen van pannenkoeken & maaltijdsalades.

Bestellingen kunnen telefonisch 0314-700515 ,via de mail info@pannenkoekenhuisdezon.nl of aan het loket gemaakt worden. Betalen kan, bijvoorkeur, via contactloos/ApplePay/GooglePay.

 

Plaats uw bestelling online. Klik hier voor de Webshop/online bestellen

 

Na dat u besteld heeft kunt u de pannenkoeken afhalen in de pannenkoeken-drive-inn. Rij uw auto voor het loket en u ontvangt uw bestelling. Uw pannenkoek wordt op een aluminum bord en verpakt in een pannenkoek-doos afhaal klaar gemaakt, zo blijft de pannenkoek prima warm. Los krijgt u er gratis poedersuiker en onze appel-schenkstroop bij.

i.v.m. het corona-virus hanteren wij strikte regels. Onze koks staan alleen in de keuken, bedieningsmedewerkers alleen bij de uitgifte. Iedereen let (net zoals altijd) op de HACCP regels en verscherpte regels vanuit de rijksoverheid. Wij dragen handschoenen welke vaak gedesinfecteerd worden. Wij vermijden 1 op 1 handcontact. Bij het online bestellen vragen wij u om de iDeal betaal functie te gebruiken.

 

Thuis kunt u desgewenst de pannenkoek ook nog extra verwarmen in de oven, 5 minuutjes in een voorverwarmde oven op 150 graden.

Gewijzigde openingstijden:

Woensdag t/m zondag 16:00 tot 20.00 uur.

Hou onze Facebookpagina of de website in de gaten voor meer nieuws en update’s.

Het restaurant is in zijn geheel gesloten tot 6 april, ook voor het afhalen is binnen géén mogelijkheid. U besteld vanuit uw auto en de bestelling wordt maar uw auto gebracht. Inclusief poedersuiker en onze appel-schenkstroop. Bij alle kinder-pannenkoeken een kleurplaten en een knuffel.

Wegens het coronavirus en de maatregelen vanuit de Rijksoverheid hadden wij al extra maatregelen getroffen, deze blijven van kracht.

– Wij letten ALTIJD op de hygiëne maar besteden daar nu nog extra aandacht aan.
– Wij geven uit voorzorg géén handen en proberen direct hand op hand contact te vermijden.
– Wij hopen dat onze gasten zich bij ons veilig en gewenst blijven voelen. Wij ontvangen u graag!

Verder hopen wij dat alles rustig en in goede harmonie zal verlopen in de komende periode. Let op elkaar en steun degene die het nodig hebben.

Pannenkoekenhuis de Zon
Weemstraat 5, Wehl
0314-700515