Gratis Capri-sun bij kinder pannenkoek

Hoe leuk is dat! Voor iedere kinderpannenkoek krijgt u dit weekend* gratis een pakje Capri-sun tropical. Omdat de zon gaat schijnen en wij al die hardwerkende thuisleerlingen (of bijna leerlingen) extra in het zonnetje willen zetten. Jullie doen het supergoed en daar zijn ook wij trots op en dan verdien je een extraatje! Naast deze actie blijft ook de pluche-knuffel en kleurplaat actie van toepassingen!

Bestellen kan via onze hotline 0314-700515 of via Webshop klik hier of direct aan het loket(tent).

Na dat u besteld heeft kunt u de pannenkoeken afhalen in de pannenkoeken-drive-inn. Houdt u er a.u.b. rekening mee dat het afhalen in de drive-inn eenrichtingsverkeer is. Het afhalen gebeurd via de rechterkant kan van de auto (passagierskant). Dit om de 1,5 mtr afstand tot elkaar te kunnen waarborgen. Meld u altijd eerst bij het loket (tent) dan weten wij dat u er bent en komen daarna de bestelling bij de auto brengen, indien uw bestelling nog niet helemaal klaar zou zijn. Bij elke pannenkoek ontvangt u desgewenst schenkstroop en poedersuiker.

 

Vanwege het Corona virus en de maatregelen hieromheen vragen wij om uw flexibiliteit en begrip, mocht het toch iets langer duren. Tevens hanteren wij strikte regels. Onze koks staan alleen in de keuken. Bedieningsmedewerkers alleen bij de uitgifte. Iedereen let (net zoals altijd) op de HACCP regels en verscherpte regels vanuit de rijksoverheid.

Tip!
Thuis kunt u desgewenst de pannenkoek ook nog extra verwarmen in de oven, 5 minuutjes in een voorverwarmde oven op 150 graden.

 

 

*) zolang de voorraad strekt of tot uiterlijk 12 april 2020, deze actie is mede mogelijk gemaakt door Coca-cola Nederland