Bedrijfsfeest of verjaardag?

Ook daar is de locatie uitstekend voor geschikt, centraal gelegen en dicht bij de rijksweg A18 (afrit 2) “Wij beschikken over een groot eigen parkeerterrein”. Veel is er mogelijk van bedrijfsborrels tot en met bedrijfsfeesten/bruiloften etc. bijvoorbeeld met een stamppottenbuffet of ‘live’ pannenkoeken bakken evenement, aangevuld met een saladebar. Voor een kinderfeestje klik hier.

Brunchmarkt vanaf 26,75 p.p.

Uitgebreid brunch buffet, wat kunt u o.a. verwachten; Wij zullen hier div. brood soorten presenteren; grote vloerbroden van Bakker Bram, croissants, mini broodjes, kaizerbroodjes etc. Tevens diverse soorten vleeswaren, kazen en zoete beleg soorten. Diverse soorten klein gebak. Warme gerechten, Keuze uit 2 soorten soep (champignons-,tomatensoep) tafelbroodjes en kruidenboter. Kroketten, roerei met uitgebakken spek, chipolataworstje, achterhoekse gehaktballetjes en diverse pannenkoeken welke live door onze keukenbrigade aan het buffet bereid worden. incl. koffie/thee/melk/sinaasappelsap/multisap

De Brunchmarkt vanaf 25 volwassen persoon of meer. (Kinderen van 3 t/m 10 jaar €14,75)

Stampot buffet vanaf 21,50 p.p.

Wij serveren op vanaf het buffet heerlijke Bakkers breekbrood met kruidenboter & knoflooksaus een Luxe rundvlees saladeschotel met garnituur diverse stampotten, Boerenkool, zuurkool & hutspot. met daarbij rookworst, uitgebakken speklap
huisgemaakte runderstoofpot (met ui/paprika/champignons) en uiteraard diverse tafelzuren zoals augurken, Amsterdamse uien & piccalilly

De stampot buffet vanaf 30 volwassen persoon of meer

BBQ buffet dr’an vanaf 35,00 p.p.

Op het tuinterras (rechts achterin de tuin) serveren wij Bakkers breekbrood met kruidenboter & knoflooksaus. Diverse soorten verse rauwkost salades aangemaakt met een frisse dressing een luxe rundvlees saladeschotel met garnituur
BBQ slagers vleesschotel; Italiaanse-spies, rundvlees hamburger, braadworst, gekruid sukadelap, kipsaté-spies en vegetarisch; groente-spies, gevulde paprika. Folie aardappel met knoflooksaus, patat met fritessaus, ketchup en curry saus en onze beroemde huisgemaakte pindasaus.

Dit arrangement is incl. bier, radler, wijn en frisdranken/fruitsappen (zelf bediening).
Het BBQ buffet vanaf 30 volwassen personen of meer

Streeckmarkt vanaf 26,75 p.p.

Onze invulling van het klassieke warm en koud buffet introduceren wij een leuk en lekker concept; de streeckmarkt! Vanuit verschillende marktkramen zijn diverse gerechten verkrijgbaar, wat dacht u van; o.a. grootmoeders frieten, kroket, schnitzels, een salade/rauwkost kraam, Hollandse soep kraam en natuurlijk ook onze eigen pannenkoeken, live voor u gebakken. Met als afsluiter een kraam waar u heerlijke nagerechten en verse warme wafels kunt krijgen.

De Streeck markt vanaf 25 volwassen personen of meer

Lunch tafel vanaf 12,75 p.p.

Op tafel serveren wij een huisgemaakte soep, diverse mini broodjes, 3 soorten kaas,  3 soorten vleeswaar & 3 soorten zoet beleg zachte broodje met kroket, koffie, thee, dagverse melk & sinaasappelsap.

De lunchtafel vanaf 6 volwassen persoon of meer. Kinderen van 3 t/m 8 jaar €8,25 eten mee van de lunch of keuze uit een pannenkoek.

 

Daarnaast wordt er al enige tijd met groot succes voor o.a. verjaardagen een pannenkoekenproeverij georganiseerd (vanaf 14 volw. pers.). Gezellig tafelen waarbij diverse soorten pannenkoeken ‘die op de authentieke manier in de pan gebakken worden’ voorbij komen met aansluitend een feestdessert. Dit alles kan worden uitgebreid met een keuze uit een van onze huisgemaakte soepen (alleen op reservering).

Op alle varianten van bovenstaande (streeckmarkt, brunch, lunch of stampot buffet) is een persoonlijk aanvulling altijd mogelijk. Graag maken wij met u een afspraak voor een kop koffie. Uw wensen met onze ervaring is 100% feestgarantie.

Tip! voor een gezellig familie/vrienden of bedrijfs uitje

Op weg met paard en wagen.
Ontvangst van uw gezelschap aansluitend stapt u met uw gezelschap in het gereedstaande paarden huifkar en maakt een mooie toertocht door de omgeving (ongeveer 1 uur) in het rijtuig krijgt u diverse drankjes mee. Bij terugkomst een aperitief en daarna pannenkoeken eten (proeverij van Pannenkoeken) en een nagerecht in de vorm van een feestdessert. Dit (proeverij) arrangement kost €15,75 p.p. (onbeperkt pannenkoeken en het ijsdessert) drankjes op basis van nacalculatie. En de huifwagen kost totaal €90,00 (tot 16 pers.) en/of de paardentram kost totaal €100,00 (tot 30 pers.) Wilt u met meer personen dan kunt u meerdere rijtuigen reserveren. De paardentram is ook evt. in te richten zodat er een rolstoel mee kan. 

Dit arrangement is verder uit te bereiden met ontvangst in het restaurant met koffie/thee/drankje (op nacalculatie) en/of met wehlse krentenwegge van de warme bakker (meerprijs €1,50). Wat bij terugkomst ook mogelijk is om de maaltijd te beginnen met een kop huisgemaakte soep (meerprijs €4,25)

 

Toeren voor een pannenkoek
Voor een gezellige middag op de fiets door de Achterhoek/Liemers wat dacht u van een (gratis) fietsroute langs onze leveranciers. U wordt ontvangen bij het pannenkoekenhuis in Wehl. Waarna u met uw gezelschap op uw eigen fiets bij onze leveranciers op bezoek gaat. U ontvangt daar de basis ingrediënten voor het pannenkoekenbeslag. Bij terug komst gaan wij van deze ingrediënten een heerlijke pannenkoekenproeverij bakken. Desgewenst uitgebreid met een huisgemaakte soep en/of feestdessert. 

 

Wij kunnen voor speciale gelegenheden, braderieën, bedrijfsfeesten etc. Ook pannenkoeken op locatie komen bakken: Video pannenkoeken op locatie

Voor een kinderfeestje klik hier.