Het keuzemenu is er weer!

Keuzemenu

Op veler verzoek kunnen wij u vanaf vandaag weer het ouderwets lekker runder-stoofpotje serveren. Hij was even van het menu verdwenen, maar hij is er weer!! We hebben het zelfs nog wat uitgebreid, in de vorm van een keuzemenu.

Het menu bestaat uit keuze uit kop huisgemaakte tomatensoep of de dagsoep dan keuze uit het sudderpotje of malse kipsate beide met frietjes en rauwkostsalade of het seizoensgerecht, boerenkool met rookworst. We sluiten af met een kop vers gezette Hesselink koffie, voor een kleine meerprijs kan het natuurlijk ook een ijs-nagerecht worden. Dit menu kost €18,50 per persoon. Lekker ouderwets genieten ook als u even geen pannenkoeken wilt gaan eten. U kunt de gerechten ook los bestellen.

Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze reguliere menukaart voor een heerlijke pannenkoeken of lunchkaart. Onze keuken is geopend woensdag t/m zondag vanaf 12.00 uur. Goed en makkelijk bereikbaar vanaf de rijksweg A18 afrit 2 en gratis voor de deur parkeren.

Iets te vieren

Iets te vieren en wilt u uit eten met een groter gezelschap? vanaf 20 personen serveren wij bijvoorbeeld ook het klassieke stamppotten buffet; vooraf kop soep dan 3 soorten stampot met rookworsten, uitgebakken spek, stoofvlees etc. met heerlijke ijstaarten(buffet) informeer naar de mogelijkheden. Graag drinken wij samen een kop koffie om uw wensen te bepreken.

Altijd als eerst op de hoogte zijn van onze nieuwtjes, vind ons leuk op Facebook.