Op bezoek bij..

op bezoek bij een van onze leveranciers. Want onze leveranciers dragen voor een groot deel bij aan de heerlijke pannenkoeken welke wij voor u bakken. Wij hebben deze week het molenaars-echtpaar Frits en Maaike van Windkorenmolen de Hoop uit Oud-Zevenaar een aantal vragen gesteld.

1. Waaruit blijkt de passie voor het ambacht welke u uitvoert? Dagelijks zijn wij met een eeuwen oud monument in de weer om volgens hedendaagse kwaliteitseisen de lekkerste producten te maken. Grutterij-Molen de Hoop “service en kwaliteit, al meer dan 165 jaar!”

2. Hoe lang bestaat uw (familie)bedrijf al? De molen stamt uit 1850 en sinds 2014 mogen wij op deze unieke locatie werken. De molen is sinds 2017 ook ons eigendom.

3. Kunnen gasten/klanten uw bedrijf bezoeken? De molenwinkel is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag. Het bezichtigen van de molen is alleen mogelijk op nationale molendag en open Monumentendag.

De Grutterij van de molen is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 09.00 uur. voor meer informatie www.molen-dehoop.nl