Pannenkoekenhuis de Zon, gevestigd aan de Weemstraat 5 in Wehl, is een restaurant voor jong en oud. Wij beschikken over 190 zitplaatsen. Onderverdeeld in een restaurantgedeelte (voorzijde) voor gasten welke niet met kleine kinderen komen, de achterzijde van het restaurant is ingedeeld voor gezinnen mét kleine kinderen, u heeft hier goed zicht op uw kind(eren) en een prachtig terras (achterzijde/tuin). Verder is een tuin met zo’n 1500 meter gras/gazon om heerlijk te spelen en te genieten van een stukje natuur.

Kom genieten van een lekkere pannenkoek,
een prettige werklunch of een fijn avondje uit.

Pannenkoekenhuis de Zon biedt heerlijke pannenkoeken, gemaakt van verse ingrediënten uit de regio. Het meel komt van Grutterij Molen de Hoop uit oud- Zevenaar, de eitjes worden gelegd door de scharrelkippen van Pluimveebedrijf Tomesen in Dichteren, boerderij ’t Kempke in Etten levert de verse melk en het ambachtelijke boerenschepijs en ambachtelijke slager Bles uit Wehl verzorgt diverse soorten beleg. Verser kunt u uw pannenkoek niet krijgen!

Naast pannenkoeken biedt De Zon allerlei ander lekkers voor de lunch. Van woensdag tot en met zondag kunt u tussen 12.00 en 16.00 uur aanschuiven voor bijvoorbeeld een lekkere uitsmijter met vers brood van Warme bakker Bram, diverse rijkelijk belegde stokbroodjes of onze unieke pannensmijter (pannenkoek uitsmijter).

Pannenkoekenhuis de zon

 

 

Terras 2016restaurant voorkant restaurant achterkant restaurant achterkant