Paasbrunch 2019 (vol gereserveerd)

Op eerste én tweede paasdag presenteert Pannenkoekenhuis de Zon in Wehl werdeom de al jaren succesvolle en bijzondere paasbrunch. Er staan verschillende echte marktkramen in het restaurant opgesteld. Een broodkraam die gevuld is met onder andere mini croissants, chocoladebroodjes, kaizerbroodjes. Daarbij verschillende soorten verse vloerbrood van de Bakker Bram uit Wehl. Het brood wordt vers voor u gesneden na de vraag; ‘wilt u een dunne of een dikke plak!’ Daarnaast staat een soepkraam met 2 soorten huisgemaakte soep, een koffiekraam met koffie, thee, dag verse melk, jus d’orange. Een buffet gevuld met tal van soorten vleeswaren, kazen en zoete belegsoorten, kroketten, quiche, diverse ei gerechten van de kipjes van Tomesen uit Dichteren, uitgebakken spek, warme pasteitjes.

Maar natuurlijk ook onze beroemde pannenkoeken welke live en “onbeperkt” voor u door het keukenteam gebakken zullen worden. Daarbij sluiten we af met een kraam gevuld met zoete lekkernijen; diverse soorten taartjes, desserts en ijstaarten. Het zal een waar feest worden. Gezellig met vrienden en/of familie genieten in een ongedwongen ambiance. Wij heten u van harte welkom.

 

Voor de kinderen zullen er paaseieren verstopt zijn in de tuin die na het vinden ervan aan tafel beschilderd kunnen worden.

Aanvang beidedagen tussen 11.00, 11.30 & 12.00 uur (alleen op reservering).
Prijs volwassen € 23,50 p.p.
Prijs kinderen (van 3 t/m 10 jaar) € 11,75 p.p.
Kinderen tot 3 jaar gratis.

 

Naast alle paasactiviteiten is de keuken beide dagengeopend vanaf 14.00 uur voor onze reguliere menukaart.

 

Voor info en reserveringen;

Pannenkoekenhuis de Zon
Weemstraat 5
7031 GE Wehl
0314-700515