Vaderdag 2016

Scooter rijden met Vaderdag bij Pannenkoekenhuis de Zon

Er is altijd wat te doen bij Pannenkoekenhuis de Zon in Wehl. Met Vaderdag 19 juni a.s. wordt er een stoer papa lunchbuffet met scooter toertocht georganiseerd. Wat kunt u verwachten: op het buffet o.a. pulled pork, braadworsten van Slagerij Bles, kroketten, diverse soorten brood o.a. van de echte Bakker Bram, keuze uit 2 huisgemaakte soepen, verschillende beleg soorten en natuurlijk live en “onbeperkt” bakken van bijvoorbeeld spek pannenkoeken (en andere soorten ook mogelijk) koffie, thee, melk en ranja.

Aansluitende staat er een scooter van Scooterverhuur Gelderland voor u klaar om samen met het gezin, vrienden en/of overige familieleden een rondrit te maken langs de pannenkoek leveranciers; Windkorenmolen de Hoop in Oud-Zevenaar, IJsboerderij ’T Kempke in Etten (incl. pauze en speeltuin) en Pluimveebedrijf Tomesen in Dichteren.

Arrangement prijs vanaf 119,00 voor 2 volwassen, 2 kinderen tot 16 jaar*. Dit arrangement is incl. het lunchbuffet, routebeschrijving, huur van 2 scooters incl. kinderzitje, pauze drankje/ijsje & rondleiding bij de diverse bedrijven. Ontvangt om 12.00 uur (einde rond 17.00 uur). Arrangement is alleen op basis van reservering en vol is vol (er zijn een beperkt aantal scooters beschikbaar).

Voor info en reserveringen kunt u bellen 0314-700515

 

Scooters mogen naast de bestuurder ook een passagier meenemen, gratis kinderzitjes en evt. een helm.

voor elke volwassen extra meerprijs van 44,75 Dit omvat een scooter, lunchbuffet en een consumptie bij T’ Kempke
voor elk kind tot 16 jaar meerprijs van 14,75 Dit omvat lunchbuffet en een consumptie bij T’ Kempke

Wilt u dit arrangement zonder een huur scooter maar bijvoorbeeld op uw eigen scooter of fiets dan is het lunchbuffet incl. consumptie bij T’ Kempke 16,75 per persoon (kinderen tot 2 jaar gratis)

*) dit mogen ook volwassen zijn welke achterop mee rijden.