Voel u welkom

Het is een vreemde tijd een tijd waarin de horeca door de overheid evenredig hard wordt aangepakt. Dit betreuren wij juist omdat wij er als bedrijf alles aan doen om het voor u en zeker ook voor ons zelf goed en veilig te doen. Dat alles door de overheid gezien wordt als één en hetzelfde in de horeca vinden wij vreemd. HoReCa staat voor Hotel, Restaurant, Cafe. Wij zitten eigenlijk niet eens in een van deze 3 categorieën, wij zijn een vallen onder de branche code fast-service. Dit klopt ergens ook wel een beetje het is vaak “even” een pannenkoek eten. Voor een meer betaalbare prijs dan in een regulier a la carte restaurant. Wij geven echter wel een meer restaurant ervaring dus tja! Dit is eigenlijk het beste van twee werelden. Het verblijf bij ons is soms nog wel eens korter dan een bezoek aan de IKEA (maar dat hoeft natuurlijk niet).

Verder zijn wij een familierestaurant om er even tussenuit te zijn; voor ouders met kinderen, klein kinderen of juist toch die jongvolwassen met pa en ma. Maar even met z’n tweetjes omdat de keuken thuis net schoon was zien we ook vaak genoeg aan tafel verschijnen. Kortom iedereen is welkom!

Voel u welkom bij ons! Wij hebben uw hulp echter wel nodig in het werkbaar houden van alle aan ons opgelegde maatregelen.

  1. Houdt afstand tot elkaar
  2. Accepteer dat grote gezelschappen aan meerdere tafels zitten
  3. Was uw handen met water en zeep in een van de toiletruimtes
  4. Blijf aan tafel zitten, ook bij het afrekenen
  5. Heeft u klachten blijf dan thuis en laat u testen
  6. Vul uw contactgegevens in, deze worden volgens de AVG behandeld*

 

*) Dit laatste punt is voor ons belangrijk om te vermelden. Wij gebruiken deze gegevens NIET voor marketing of andere zaken. Wij hebben aparte formulieren welke in een afgesloten postbus gedeponeerd worden. Wij controleren deze gegevens niet en vertrouwen op uw medewerking. Indien de rijksoverheid ons om deze ingevulde formulieren vraagt zullen wij deze moeten afgeven. Maar nogmaals wij documenteren of gebruiken uw gegevens zelf niet. Op de door u aan ons verstrekte gegevens voldoen bij ons aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Voor meer vragen hierover kunt u zich wenden tot uw overheid.

 

Tot slot wij hebben mechanisme ventilatie in het restaurant. Wat is dat? Dat is eigenlijk een hele grote afzuigkap welke zorgt voor continu ventilatie (dit is zelf wettelijk verplicht). Daarbij hebben wij ventilatoren en klapraampjes welke openstaan voor een nog betere luchtstroming. De hygiëne regels in de horeca zijn (wettelijke HACCP) al erg streng en deze werkwijze hanteren wij dus al, eigenlijk logisch toch!